Friday, February 23, 2018
TURKSEINFO.nl – Turks nieuws over Turkije voor Turken

Ontdekking in Turkije zet Christelijke wereld op z’n kop

In Turkije is een ontdekking gedaan die de kern van het christelijk geloof mogelijk onderuit haalt.
Al-Arabiya meldt dat uit een 1500 jaar oude tekst (zie foto) blijkt dat Jezus Christus een sterfelijke man was en nooit gekruisigd is. In het jaar 2000 is het evangelie van Barnabas in Turkije ontdekt, zo meldt Al-Arabiya. Volgens de nieuwszender staat er een passage in de tekst waar Het Vaticaan erg benieuwd naar is. De tekst luidt als volgt: ”Ik ben vreemd aan alles wat de mensen over mij zeggen en dat ik meer ben dan een man. Ik ben een man, geboren uit een vrouw en onderworpen aan het oordeel van God, die hier leeft als elke andere mens.’
Volgens de Arabische nieuwszender ontkennen de passages het goddelijke karakter van Jezus en de Drievuldigheid. Volgens het evangelie van Barnabas is niet Christus maar Judas Iskariot aan het kruis genageld. In Barnabas voorspelde Jezus tevens de komst van de profeet Mohammed (vzmh).
Het Vaticaan heeft inmiddels officieel een aanvraag gedaan om de vondst te mogen inzien.

1 Comment

 1. Charles 05-06-2012 at 01:17

  Tja, dat dit soort berichten de wereld in zouden worden gebracht was toch allang bekend om tot het 1 wereldgeloof te komen ?
  Er zullen steeds meer toevallige vondsten worden gemeldt waaruit moet blijken dat alle godsdiensten dezelfde god aanbidden zodat er toegewerkt kan worden aan de 1 wereldgodsdienst.
  Zeg maar hetzelfde als wat nu met de dollar en met de euro gebeurt om zo 1 wereldmunt te kunnen intoduceren.

  Dat weet iederen toch onderhand wel ?
  En complimenten hoor, voor het allerschattigste oude boekje wat geproduceerd is, het lijkt rechtstreeks uit Lord of the Rings te zijn gehaald.