Saturday, December 16, 2017
TURKSEINFO.nl – Turks nieuws over Turkije voor Turken

Sensier.nl De zilveren sieraden webwinkel

sieraden

 

 

Sensier.nl is een webshop met stijlvolle en trendy zilveren sieraden zoals kettingen, armbanden, hangers, oorbellen, ringen en nog veel meer!

 

Wij bieden een uitzonderlijke service. We hebben een exclusieve collectie voor mannen en vrouwen. De originaliteit en kwaliteit van onze sieraden onderscheiden ons van veel sieradenwinkels. Ons team streeft ernaar om de klanttevredenheid te verhogen. Wij gebruiken natuursteen in onze sieraden. Onze authentieke sieraden zijn geïnspireerd door het Ottomaanse Rijk.
We hebben tal van zilveren sieraden en kettingen beschikbaar op onze website waar u de sieraden kan uitzoeken die het beste bij u passen. Alle items zijn van betaalbare kwaliteit. Wij hebben een breed scala aan sieraden in verschillende uitvoeringen.

Onze exclusieve collectie zilveren sieraden is bezet met diverse stenen b.v. amethist. Ook de zilveren Mannenringen (herenringen) met een saffier zijn gewoon geweldig. De zilveren manchetknopen zijn een must voor de persoonlijkheid van gentlemen.
U kunt uw bestelling gemakkelijk plaatsen door het invullen van de bestelprocedure en het maken van de bevestiging van uw bestelling. U kunt door onze catalogus bladeren en het item van uw keuze selecteren. Elk product wordt geleverd met de productomschrijving.

 

Onze prioriteit is klanttevredenheid, dus als het product niet goed is dan kunt u ruilen of u krijgt u uw geld terug. Uw bestelling wordt binnen 14 dagen na uw bestelling bezorgd. Als u wilt ruilen of retourneren dan moet het product in originele staat zijn. Alle labels samen met de etiketten moeten gehecht zijn als voorheen.

 

Onze regels van beleid voor de levering en uitvoering staan in een overeenkomst op de site. Wilt u meer weten van onze exclusieve collectie, dan kunt u terecht op onze website http://sensier.nl.