<?php the_title(); ?>
donderdag, mei 23, 2019
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

Apple fans nu al in de rij voor iPhone 5

27-09-2012 Nieuws
De eerste Apple fans staan sinds vanochtend voor de Apple Store voor de iPhone 5.
Apple meldt dat het gaat om een handjevol mensen. De smartphone is vanaf vrijdagochtend te koop. Fans die niet in de rij willen wachten kunnen de iPhone 5 reserveren via de website van Apple. Degenen die reserveren via de website krijgen donderdagavond per e-mail te horen hoe laat ze hun smartphone op kunnen halen. De techgigant benadrukt niet te kunnen garanderen dat mensen die vrijdag op de bonnefooi naar de Apple Store aan het Leidseplein komen daadwerkelijk een nieuwe iPhone mee naar huis kunnen nemen.
De iPhone 5 is de opvolger van de vorige jaar verschenen iPhone 4S. De nieuwe smartphone is dunner, krachtiger en heeft een groter scherm. Andere smartphones, waaronder die van concurrent Samsung, beschikken over een groter scherm dan dat van de iPhone 5. Naar alle waarschijnlijkheid moet de goedkoopste versie van de iPhone 5 ongeveer zeshonderd euro kosten. Via telefoonaanbieder KPN is de goedkoopste versie van de smartphone te leasen voor 37 euro per maand bij een tweejarig contract.
Daarnaast moet nog wel een telefoonabonnement worden afgesloten. Bij Vodafone is de iPhone 5 bij het goedkoopste tweejarige abonnement voor 409 euro verkrijgbaar, terwijl de smartphone bij het goedkoopste abonnement van T-Mobile 330 euro kost.
In de Verenigde Staten, Japan, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië was de telefoon vorige week vrijdag al te koop.

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App
pagina-content