zondag, mei 20, 2018
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

Collega vermoord en verbrand

01-03-2012 Turks Nieuws

Na een onderlinge conflict tussen werknemers van een beveiligingsbedrijf is Bayram Keskinoglu doodgeschoten door een collega. Met nog 14 andere collega’s  is het lijk in een deken opgerold en naar een nabij gelegen dorp vervoerd.  Op een openveld hebben de daders het lijk in een kuil gedumpt en vervolgens in de brand gestoken. Nadat deze binnen een paar uur helemaal was uitgebrand hebben ze het as in de bos gestrooid.

” Bayram, perste mij af, hij wilde een laptop een telefoon. Elke week kwam hij met iets nieuws, het werd op een gegeven moment ondraaglijk. Hij schold me in het openbaar uit, ik werd in mijn eer gekrenkt . Op de dag van het incident zocht Bayram mij weer op, hij eiste dat ik aan het eind van de week een laptop en een telefoon voor hem moest regelen. Ik heb hem gezegd dat ik het zal proberen. Hij stapte in zijn auto en reed weg,  nog geen twee minuten later kwam hij terug, trok zijn pistool en zette hem op zijn eigen hoofd en zei :” Zal ik me zelf dood schieten? ” Toen ik hem vertelde dat die verkeerd bezig was, zette hij het pistool op mijn hoofd en zei:” dan schiet ik jou wel dood ” Vervolgens richtte hij het pistool op andere collega’s en schreeuwde:” Ik schiet jullie allemaal dood”. Hierop sprong een van de medewerkers op Bayram, op dat moment trok ik mijn pistool en schoot hem in zijn been.  Tijdens het worsteling tussen die 2 hoorde ik nog drie kees een pistool afgaan. Bayram was op slag dood. We hebben hem toen in een deken gerold en zijn naar een nabij gelegen dorp gereden. Op een open veld zagen we een diep kuil en hebben het lijk daar verstopt. Nadat we een aantal uren hebben gewacht is er besloten om het lijkt te verbranden. We hebben het lijk verbrand en hebben nog een uur of twee gewacht tot dat het helemaal uit was gebrandt. Zijn as hebben we in het bos verstrooid zodat niemand het kon merken. We hebben spijt en bieden ons excuses aan Bayram zijn familie.

Tegen Serkan.K en Kadir. Y wordt levens lang met tbs geëist omdat zij zouden hebben geschoten en zouden hebben voorgesteld om het lijk te verbranden zodat er ook geen bewijs zou zijn. Vuurwapens hadden de tweetal diep in het bos begraven.  Overige 12 personen hangt een gevangenis straf tussen de 15 en de 25 jaar. Binnen kort vindt de zitting plaats.

 

Redactie Turkse.info

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App