zondag, mei 20, 2018
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

Emre Belözoğlu naar Spanje

29-03-2012 Sport, Turks Nieuws

Emre Belözoğlu is door zijn spelersmakelaar voorgesteld aan Atletico Madrid

De tweede aanvoerder van Fenerbahce kon wel eens aan het einde van het seizoen de overstop maken naar Atletico Madrid. De onderhandelingen lijken zelfs rond en zelfs een 2+1 jaar contract lijkt te gaan lukken.

Emre Belözoğlu heeft al een aantal weken problemen met de trainer en komt niet aan spelen toe. De afgelopen wedstrijden was Emre wissel en de laatste wedstrijd zat hij niet eens bij de 18 man selectie, aldus Turksesport.nl

Dat is best vreemd want Emre speelt tot nu aan toe een formidabel seizoen. Als tweede aanvoerder en zijn vechtlust op het veld kunnen heel veel fans niet bedenken hoe dit mis is gegaan en waarom Emre en de trainer, Aykut Kocaman, zo ver zijn gekomen dat ze niet meer kunnen samenwerken.

Arda Turan, die de overstap heeft gemaakt naar Atletico heeft aangegeven Emre persoonlijk te willen ontvangen en begeleiden. Arda kwam eind afgelopen seizoen via een transfer over naar Atletico en heeft heel wat minuten gepakt. De vleugel aanvaller wist in 22 wedstrijden 3 keer te scoren.

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App