zondag, mei 20, 2018
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

Familie cel in wegens ontvoering

30-03-2012 Turks Nieuws

Een 28-jarige vrouw werd tegen haar wil in vastgehouden omdat ze niet wilde trouwen met de 29-jarige Adam. Zij werd thuis gevangen gehouden en seksueel misbruikt door de man. De man uit Antalya werd verliefd op de bloemist maar zij weigerde zijn voorstel om te huwen. In 2010 werd zij voor haar ‘nee’ ontvoerd door Adem, die hulp kreeg van zijn familie. De vrouw werd gedwongen om met hem te trouwen maar zij bleef voet bij stuk houden.

De dagen erna kreeg zij klappen en raakte zo erg gewond dat de familie de vrouw wel naar het ziekenhuis moest brengen. Daar deed ze haar verhaal waarna ziekenhuismedewerkers de politie inschakelden. Zeven mensen werden gearresteerd voor de ontvoering. De rechter deed na twee jaar van onderzoek de volgende uitspraak: ‘Adem krijgt 43 jaar en 4 maanden celstraf. De vader krijgt 25 jaar en de moeder 18 jaar. De overige leden kregen celstraffen variërend van 2,5 tot 18 jaar celstraf.

 

 

 

De familie van de vrouw moest het dorp verlaten nadat er druk kwam om van de zaak af te zien. De vrouw is opgelucht met de uitspraak.

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App