<?php the_title(); ?>
vrijdag, maart 22, 2019
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

Fenerbahce wint wederom in de Europa League

23-11-2012 Sport, Turks Nieuws

Fenerbahce heeft zijn 5e wedstrijd wederom gewonnen tegenover Olympique de Marseille

 

Fenerbahce heeft met een mageren 1-0 toch de 3 punten weten te pakken. Door een prachtige omhaal van Bekir Irtegun kwamen de gele kanaries in de eerste helft al op een voorsprong. Na de doelpunt probeerde Fenerbahce een tweede te scoren maar zover kwam het niet.

De wedstrijd was tot de 1-0 redelijk evenwichtig, beide teams probeerden op hun eigen manier het spel te domineren. Na de 1-0 was het duidelijk dat Marseille moest komen en hierdoor zakte Fenerbahce steeds meer in. Tot in de laatste minuten bleef het spannend door aanvals-impulsen van Olympique de Marseille. De Fransen probeerden met hun aanval nog de gelijkmaker te scoren maar ook Volkan Demirel zat er lekker bij waardoor de eindstand op 0-1 bleef.

Dit is voor het eerst dat Fenerbahce zoveel punten pakt in de groepsfase van een Europees toernooi. Het is dan ook uitzonderlijk en daarom is iedereen in de wolken want de volgende ronde is in ieder geval gegarandeerd.

Met nog 1 wedstrijd te gaan is Fenerbahce zeker van overwintering. Met 13 punten uit 5 wedstrijden hebben de Turken uit Istanbul een goede prestatie neergezet.

Stand in groep C:

Positie Club Gespeeld Punten
1 Fenerbahce 5 13
2 Borussia Monchengladbach 5 8
3 Olympique de Marseille 5 5
4 AEL Limasol 5 1

Bron

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App
pagina-content