dinsdag, mei 22, 2018
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

” Ik hou van je Jasmine ” scheelt man 85 jaar gevangenis straf

30-03-2012 Turks Nieuws

Tijdens een ruzie heeft de 52 jarige Abdullah Köleci de 43 jarige Omer Dik en de 20 jarige Murat Yalcin neer gestoken. Omer Dik stierf aan zijn verwondingen.
Tegen Abdullah Köleci was 100 jaar gevangenis straf geëist. Tijdens verhoor verklaarde Abdullah Köleci dat de Murat Yalcin hem al een tijdje lastig viel. Abdullah Köleci zou een relatie hebben gehad met H.Ö, dat deze uit elkaar gingen, begon de 20 jarige Murat Yalcin met H.O een relatie ook deze konden het uiteindelijk niet met elkaar vinden en gingen uit elkaar.

Volgens Köleci  was H.O weer bij hem terug en omdat Murat Yalcin dit niet kon verwerken begon hij hem lastig te vallen. :” Hij kwam een paar keer per week op mijn werk langs en bedreigde me met de dood.  Op de dag van het voorval zat ik in de zaak en weer kwam Murat Yalcin samen met een ander langs op de motor en weer slingerde hij met allerlei doodsbedreigingen, maar dit keer was het anders, het was alsof hij me wilde aanvallen en omdat ze met zijn tweeën waren werd ik bang.
Om mij zelf te beschermen en de twee weg te jagen pakte ik een mes en begon er meer te zwaaien.  Ik hoorde hem Murat Yalcin nog schreeuwen :” Ik hou van je Jasmine” waarop het zwart werd voor mijn ogen en vanaf dat moment kan ik me niks meer herinneren. Murat yalcin die H.O als ” Jasmine” zou kennen verklaarde dat ze samen met Omer Dik brood gingen halen bij de bakkerij en dat Abdullah Köleci in eens met een mes voor ze stond en begon er meer te zwaaien.” Ik probeerde nog weg te rennen en voor ik het wist stopte hij een mes in me rug, later hoorde ik dat hij Omer Dik ook had gestoken”

Rechter besloot dat het roepen van :” Ik hou van je Jasmine” tot uitlokking heeft geleid en heeft daar om het levenslange gevangenis straf omgezet in 15 jaar.
 

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App