vrijdag, juni 22, 2018
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

Islamic Relief Water & Wees Benefiet op zondag 3 juni 2012

14-05-2012 Evenement

Amsterdam, 11 mei 2012

Op 3 juni 2012 organiseert Islamic Relief Nederland haar jaarlijkse benefiet in het kader van de thema’s: water en wees. Dit jaar vindt het benefiet plaats in het World Fashion Centre Amsterdam.

 

Islamic Relief Nederland wil met het benefiet de aandacht vragen voor het feit dat er ruim 145 miljoen weeskinderen zijn die er alleen voor staan. Ook wil zij de aandacht vestigen op het feit dat er bijna 900 miljoen mensen geen toegang hebben tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen. Islamic Relief Nederland biedt mogelijkheden aan om deze humanitaire problemen te verminderen in de vorm van onder meer water- en weesprojecten. Om deze projecten te realiseren is het van belang dat er zoveel mogelijk geld wordt ingezameld, zodat meer water- en wees projecten worden gefinancierd.

 

Wees erbij!

Het belooft dit jaar een mooi en uniek benefiet te worden met optredens van internationale artiesten zoals Outlandish en Zain Bhikha. Ook is er is een veiling, een spannende quiz, een apart kinderprogramma en veel meer. Ga voor meer informatie en tickets naar benefiet.Islamic-relief.nl en wees erbij!

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App