zondag, mei 20, 2018
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

Loterij winnaar keert na 3 maanden terug naar huis

05-03-2012 Turks Nieuws

Yusuf Akoglu die met de Nieuwjaars trekking 5 miljoen euro won was 3 maanden spoorloos. Na 3 maand is hij weer terug gekeerd naar zijn dorp. Akoglu die voorheen als cha4 jhj uffeur werkte bij een staal fabriek was na zijn pensioen gevestigd in zijn geboorte dorp en leefde in een kleine huisje.
Akoglu die op aandringen van andere een kwart lot kocht voor de trekking, liet zijn lot controleren door een bekende omdat hij zelf niet goed ziet. Toen er bleek dat hij de hoofdprijs had gewonnen geloofde hij het niet en nogmaals liet hij het lotnummer controleren. Nadat het bleek dat hij de winnaar was van ruim 5 miljoen euro verdween hij spoorloos. Nu inmiddels 3 maanden later is hij terug gekeerd aar zijn dorp.

Het valt de mensen op dat de gepensioneerde chauffeur niet veel aan zijn levensstijl heeft veranderd. Zijn ontbijt bestaat nog steeds uit een broodje van € 1.25 bij de plaatselijke bakker en paar kopjes thee van € 0.50 per stuk.

 Alleen zou hij met niemand praten, een  bekende van Akoglu verteld:” Iedere ochtend gaat hij naar de bakkerij en haalt er stuk of 10 oude broden van de dag er voor en geeft die aan de zwerf honden in het dorp en vervolgens brengt die ook eten naar zijn eigen honden.
Hij heeft een huis maar zit de grootste gedeelte van de tijd bij zijn zoon. Toen hij weg was, dacht iedereen dat hij nooit meer terug zou komen, hij was er zelfs niet op de begrafenis van een familielid er gingen zelfs geruchten dat hij een hart aanval zou hebben gehad ”

 Akoglu zou zijn geld op de bank hebben gezet en zou willen genieten van een rustige leven. :” Hij is niet een persoon die snel zal veranderen door geld, hij is nuchter en blijft zich zelf ” aldus de bekende van Akoglu.

Wel wordt er gesuggereerd dat Akoglu 1 trekker en een 3 taxi kentekens zou hebben gekocht. Taxi kentekens worden als een goede investering gezien. Prijzen kunnen tot 150 a 250 duizend euro oplopen.  

 

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App