dinsdag, mei 22, 2018
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

Man gijzelt zijn zwangere vrouw

16-09-2013 Turks Nieuws

Cüneyt A. uit Diyarbakir die al enige tijd werkloos is, is naar Antalya verhuisd in de hoop daar een passende baan te kunnen vinden. Na vele pogingen lukte het hem niet om aan een baan te komen. Dat zorgde ervoor dat de man in een depressie terecht kwam.

Om enige informatie op te vragen over een lopende zaak waar hij bij betrokken is geweest, waarbij Cüneyt A. een ambtenaar in functie had beledigd en uitgescholden, bracht hij een bezoek bij het gerechtsgebouw. Zo zegt de Turkse forum hababam

 

Uit wanhoop gijzelde hij zijn zwangere vrouw voor het gerechtsgebouw met een kapmes omdat volgens hem niemand wilde luisteren.

Wegens het incident uit het verleden heeft de man een strafblad en dit is de voornaamste reden waarom de man afgewezen werd bij sollicitaties. Hij probeerde aan te geven dat hij op een eerlijke manier zijn geld wil verdienen maar dat die gelegenheid hem niet wordt gegeven. ‘In plaats dat mij hulp aangeboden wordt wil iedereen mij weer terug achter de tralies hebben. Het enige wat ik wil is rechtvaardigheid!’gaf de wanhopige man aan.

Na een half uur is het enkele politieagenten gelukt om de man over te halen om een einde te maken aan zijn actie. Hij is eerst overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek en vervolgens kon hij een verklaring afleggen bij het politiebureau.

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App