zondag, mei 20, 2018
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

Özcan Deniz live concert!

21-03-2012 Turks Nieuws

Fans van Özcan Deniz hebben iets om naar uit te kijken. De populaire Turkse zanger treedt na lange tijd weer op in Nederland.  De zanger geeft een exclusief concert op Nederlandse bodem! De succesvolle zanger heeft zijn wortels in de traditionele Arabesque volksmuziek en brengt internationale populaire geluiden en ritmes in openbare- en lokale structuren samen.

Op vrijdag 18 mei kan in het Nationaal Park Zuid Kennemerland ter hoogte van Bloemendaal worden genoten van zijn grote zangtalent en de weergaloze performance.
Samen met zijn 20-koppige liveband, vocalisten en dansers belooft het een onvergetelijke avond te worden waarin o.a. zijn gouden hits als ‘Utaniyorum’, ‘Sevdanin Rengi’ en ‘Nasip Degilmis’ de revue zullen passeren. De persoonlijke aneqdotes over de totstandkoming van zijn nieuwe film ‘Evim Sensin’, die binnenkortin de Nederlandse bioscopen in première gaat, zorgt voor extra dimensie. Of is het ‘t voorproefje van zijn aankomend album (zomer 2012) dat zijn Nederlandse fans in extase zal brengen? Kortom; een zwoele muzikale topavond met verrassende uitkomsten.. Leuk, mooi maar vooral stijlvol!

Tickets en meer informatie op Turksefilm.nl

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App