<?php the_title(); ?>
maandag, februari 18, 2019
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

Scholier tegen Kerstman: Geef me Justin Bieber of ik vermoord je

17-12-2011 Nieuws

De 13-jarige Mekeeda Austin heeft gedreigd de kerstman te vermoorden als hij haar niet de juiste cadeaus geeft voor Kerstmis. Hoog op haar lijstje staat de échte Justin Bieber en een smartphone van BlackBerry.

Tracey, de moeder van Mekeeda, is geschokt door het lijstje van haar dochter. Dat schrijft de Britse Metro.

Normaal staan op het lijstje gericht aan de Kerstman cadeaus als speelgoed of een nieuwe fiets. Zo niet op die van Mekeeda uit Brickhill, Bedford. Het meisje bedreigt overigens niet alleen de Kerstman. Ze dreigt ook op zijn rendieren te jagen om ze vervolgens te koken en aan de daklozen te serveren op Eerste Kerstdag.

Moeder Tracey vond het briefje in Mekeeda haar schooltas. Ze heeft haar dochter echter gezworen aan haar eisen te voldoen in plaats van haar te zeggen dat het veel te ver gaat. ‘Toen ik de brief vond, dacht ik in eerste instantie: dit is grappig. Maar nu kan ik haar beter geven wat ze wil. Het laatste wat ik wil is dat ze de Kerstman iets aandoet’.

Mekeeda laat zelf aan Metro weten: ‘Ik geloof echt niet meer in de Kerstman, maar ik was boos omdat ik dacht dat ik dit jaar niet alle cadeaus zou krijgen die ik had gevraagd. Ik wil alle dingen die ik op mijn lijstje heb gezet. Ik zie niet in waarom ik ze niet zou krijgen’.

bron

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App
pagina-content