zondag, mei 20, 2018
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

Semih Kaya, de 21-jarige verdediger van Galatasaray

23-09-2012 Sport

De 21-jarige verdediger van Galatasaray speelt zichzelf in de kijkers

De 21-jarige talent van Galatasaray speelt steeds beter, het valt op dat de jonge centrale verdediger erg getalenteerd is en dit is te danken aan de club Galatasaray.

Semih begon zijn carrière in 2001, toen kwam de jonge verdediger uit voor Petkimspor. In 2004 speelde de jonge verdediger een jaar voor Helvaci Belediye Genclik ve Spor en kreeg een overstap naar Altay waar hij nog eens 2 jaar ervaring opdeed.

In 2006 kwam de speler als talent in de jeugdopleiding van Galatasaray, de scouts zagen toen al dat het een waardevolle speler ging worden en dat is hij nu wel aan het worden. Na 2 jaar in de A2 te hebben gespeeld mocht Semih op huurbasis naar Gaziantepspor en Kartalspor. Na alle nodige ervaringen bij meerdere clubs speelt de jonge verdediger nu een belangrijke rol in de defensie van Galatasaray. Ook na het wegvallen van Ujfalusi is de verdediger onmisbaar voor de club geworden.

Het gaat zelfs zo ver dat er nu al interesse is van buitenlandse clubs. Vooral na de wedstrijd tegen Manchester United is de speler ook op Europees niveau gezien. Semih Kaya kreeg vorig seizoen een kans om zichzelf te bewijzen, dit heeft de verdediger zo goed gedaan dat hij nu ook op nationaal niveau onmisbaar is geworden.

Semih Kaya heeft tot nu toe carrière altijd op nationaal niveau gespeeld. De speler heeft in elke categorie meegedaan en is nu al erg ervaren op nationaal niveau.

Semih Kaya is geboren op 24 februari 1991 en heeft als bijnaam “The Rock”. Dit heeft hij te danken aan zijn achternaam wat Steen betekent, maar ook omdat hij een blok vormt achterin en een harde speelstijl heeft. We hopen nog lang te kunnen genieten van dit soort ruwe diamanten in de voetbal wereld. Het is dan ook niet te zeggen of de speler nog lang bij Galatasaray zal blijven als hij blijft doorgaan zoals hij nu speelt.

 

Turksesport.nl

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App