<?php the_title(); ?>
zaterdag, april 20, 2019
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

Turkse moeder komt om bij brand in Belgie

28-12-2011 Nieuws

 Bij een brand in een appartementsgebouw in de Parkstraat in Vilvoorde is in de nacht van zaterdag op zondag een Turkse jonge moeder omgekomen ( Tugba Küçüksari) . De echtgenoot ( Ramazan Elçi) en de twee kinderen van het gezin zijn in levensgevaar.

Het vuur brak rond 1 uur vannacht uit op de eerste verdieping van een appartementsgebouw. Het gezin op de tweede verdieping kon niet meer langs de trap naar beneden. De ouders vluchtten naar het terras, vanwaar ze wellicht naar beneden gevallen of gesprongen zijn.

De brandweer vond de twee op de stoep naast het brandende gebouw. De 25-jarige moeder was op slag dood, de 27-jarige vader werd in levensgevaar weggebracht naar het ziekenhuis.

Op het terras lag het 2-jarige dochtertje ( SILA)  van het gezin. Zij is zwaarverbrand. In de woning vonden de brandweermannen een baby van 1,5 maand oud. Beide kinderen vechten net als hun vader voor hun leven.

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de brand ontstaan is. Op het ogenblik van de brand was er niemand aanwezig in het appartement op de eerste verdieping. ‘De bewoners waren naar een feestje in de buurt. Uit de eerste bevindingen van de deskundige die door het Brussels parket werd aangesteld blijkt dat kwaad opzet alleszins moet worden uitgesloten. Over de oorzaak van de brand is er evenwel nog geen duidelijkheid. We vermoeden dat de brand ontstaan is in de frigo.

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App
pagina-content