zondag, mei 20, 2018
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

Turkse vrouw valt af 60 kilo naar 25

09-09-2013 Turks Nieuws

In het Turkse Kahramanmara heeft Melek Uzun, een moeder van twee kinderen, met ernstige gezondheidsproblemen te kampen. Drie jaar geleden werd ze na een klacht opgenomen in het ziekenhuis. Verschillende operaties leidden echter tot niets. Haar verblijf in het ziekenhuis heeft echter haar eetlust doen verdwijnen waarna ze een stoornis opliep. Ze viel hierdoor veel af en weegt nu maar 25 kilo.

 

1378477569007

De vrouw kan nu nauwelijks meer lopen en praten. ‘Mijn kinderen helpen mij nu zelfs met het drinken van water. Ik voel me waardeloos omdat ik als moeder niet mijn plichten kan uitvoeren. Het enige wat ik wil is dat ik weer gezond ben’, zegt de moeder emotioneel volgens hababam.nl.

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App