zondag, mei 20, 2018
TurkseInfo.nl- Turks nieuws over Turkije voor Turken

Vader steekt zoon dood

12-03-2012 Turks Nieuws

Mestan . D die zondag ochtend dronken thuis kwam had ruzie met zijn vrouw Fatma.D die flink uit de hand liep. Vader Hasan .D die op de bovenste verdieping woont rende naar beneden om de twee uitelkaar te halen. Mestan die zwaar onder invloed van alcohol was begon hierop ook op zijn vader in te slaan hierop stak de 55 jarige Hasan.D zijn zoon twee keer in de nek. Vervolgens belde hij de ambulance en de politie:” Ik heb mijn zoon neer gestoken, ik wil me zelf aangeven” Melding kwam binnen bij de plaatselijke politie. Hasan.D werd meegenomen voor verhoor. Tijdens verhoor gaf hij en ook Fatma.D aan dat Mestan zijn vrouw regelmatig mishandelde. :” Je bent in mijn ogen geen man als je een vrouw mishandeld, of mij mijn zoon bent of niet, ik zal het nooit toestaan”. Mestan.D die opgenomen werd in het ziekenhuis overleed aan zijn verwondingen. Hasan.D is aangehouden voor doodslag en Fatma.D krijgt slachtofferhulp.

 

Redactie: Turkse.info

Like this Article? Share it!

Powered by Live Score & Live Score App